Muren laten spuiten door een latex spuiter

Iedereen die wel eens verhuisd is kent het wel, alle klusjes die nog moet doen in en rond het huis kunnen behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Om kosten te besparen wil men vaak veel zelf doen, maar is het niet verstandiger om voor bepaalde zaken een professional in te huren? Voor het laten verven van je muren en plafonds is dat zeker het geval. Schilderen is namelijk een hele tijdrovende klus. Je kunt je muren laten spuiten door een professionele verfspuiter.  Met speciale apparatuur spuit hij de hele muur of het hele plafond in een korte tijd, met een mooie resultaat en voor een scherpe prijs. Wie wil dat nu niet?

Airless verf spuiten

Een professional op het gebied van verf spuiten kan met zijn apparatuur alle ruimtes spuiten die jij maar wil. Met een airless verfspuit wordt de verf onder hoge druk op de muur gespoten en kan hij op een hele nette manier op alle plekjes komen. Ook de lastige hoekjes of moeilijk te bereiken randen zijn met een verfspuit geen enkel probleem. Door deze manier van verven zie je nauwelijks een streep of baan op de muur, iets wat met traditioneel schilderen met kwast en roller wel mogelijk is. 

Hulp van een verfspuiter

Als je er voor kiest om een professional in te huren, wordt alles voor je uit handen genomen. Allereerst wordt er door de verfspuiter goed naar de ruimte gekeken. Hij kijkt niet alleen of de muren geschikt zijn voor het spuiten van verf, hij kan je ook advies geven over het gebruik van bepaalde soort verf. Daarnaast zal hij de hele ruimte afplakken. Na het verven wordt uiteraard ook alles weer opgeruimd en heb jij een prachtige ruimte met mooi afgewerkte muren en plafonds. De prijs van het laten spuiten van je muren is afhankelijk van het aantal vierkante meter dat je wil laten spuiten. Houd rekening met een tarief tussen € 7 en € 9 per vierkante meter. 

 

Dus ben jij van plan om binnenkort je muren of plafonds te voorzien van een nieuwe laag verf? Overweeg dan om de hulp van een verfspuiter in te huren. Tegen een scherpe prijs ben jij van al het gedoe af en heb je een prachtige laag verf op je muur of plafond. 

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *