Hoe geef je je keuken een nieuwe look?

Ben jij zat van je huidige keuken, maar wil je niet een vermogen uitgeven voor een nieuwe? Dat kan ik me heel goed voorstellen en ik heb de oplossing voor je! Lees hier hoe je je keuken een nieuwe look kan geven zonder een nieuwe aan te schaffen.  

 

Wrappen van je keuken  

Misschien heb je er wel eens van gehoord en misschien ook wel niet maar het wrappen van je keuken wordt een steeds bekender begrip. Wrappen is een laagje folie wat om je keuken kasten wordt gelegd. Of je nou een Landelijke keukeneiken keuken of een houten keuken wil en zijn tientallen soorten folie met al deze printen en het lijkt net echt. Het voordeel hiervan is dat de folie je keuken ook nog eens beschermt en die misschien wel veel langer meegaat. Mocht je krassen krijgen dan is het misschien wel leuk om te weten dat deze door zonlicht weer wegtrekken. Een super voordeel dus.  

 

Verven van je keuken  

Een ander alternatief is het verven van je keuken. Dit kun je ook heel gemakkelijk zelf doen. Hiervoor hoef je dus niemand in te huren. Pas hiermee wel op dat het geen klieder boel wordt. Meestal moet je wel meerder keren er overheen om een mooi resultaat te krijgen, maar als het er eenmaal op zit is het supermooi. Het geeft een totaal andere look zonder dat je dus een nieuwe keuken hoeft te kopen.  Plak de randen goed af en aan de slag.  

 

Spuiten van je keuken  

Allerlaatst kun je ook nog kiezen om je keuken te laten spuiten. Ik wil hierbij wel zeggen, ga hier niet zomaar mee aan de slag. Dit moet erg zorgvuldig gebeuren als je er geen klieder boel van wil maken. Haal dus alle kastjes los en spuit ze daarna in de kleur die jij wil. Je kunt ook dit laten uitsteden. Dan weet je in ieder geval zeker dat het er goed op zit.  

 

Met al deze manieren kun je dus een totaal andere keuken creëren. Hoe leuk is dat? Als je dus nog een goede keuken hebt, alleen je bent zat van de uitstraling dan is dit de perfecte oplossing!  

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *