Pelfin plant een nieuwe boom voor elke die ze omkappen

Een van onze leveranciers voor de houtpellets is Pelfin en hier zijn wij erg trots op. Pelfin is namelijk een merk van hoge kwaliteit en milieuvriendelijk staat bij hun, zoals bij ons, hoog in het vaandel. Voor elke boom die ze omkappen voor de houtpellets, planten ze weer een nieuwe. Zo zorgen ze ervoor dat de bomen blijven bestaan en niet zomaar hele bossen worden weggekapt. Pelfin is een merk van hoge kwaliteit en ze leveren verschillende soorten houtpellets, zowel witte van naaldhout en bruine van hardhout. Bij het verbranden van deze pellets komt bijna geen co2 vrij en zo zijn ze dus extra milieuvriendelijk.

 

Milieuvriendelijke en goedkope houtpellets van Pelfin

Pelfin is een merk van hoge kwaliteit en levert een van de beste houtpellets op de markt. Naast dat ze van hoge kwaliteit en milieuvriendelijk zijn, zijn de pellets van Pelfin ook lekker goedkoop. De goedkope houtpellets van dit merk maken het nog aantrekkelijk om deze in te slaan. Zo ben je niet alleen lief voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee. Wij hebben doorgaans altijd pellets van dit merk op voorraad en bij ons kun je dus het beste terecht voor deze goedkope en milieuvriendelijke pellets.

 

Laat de pellets aan je deur bezorgen of rijdt naar midden Nederland om ze af te halen

Koop je bij ons de pellets van Pelfin? Dan heb je verschillende opties. Zo kun je ervoor kiezen om een paar zakken houtpellets in te slaan, maar je kunt ook een of meerdere pallets vol met zakken bestellen. Dit zijn veel zakken, dus wij bezorgen ook tot aan de deur. Zo kun jij thuis blijven en heb je binnen een paar dagen de pellets al binnen. Er is bij ons ook de optie om af te halen. Ons bedrijf bevindt zich in het midden van Nederland en we zijn dus makkelijk te bereiken als je een paar zakken wilt komen afhalen.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *